Leden/partners

Over ons

Th-e Chain vzw is een belangenvereniging voor fietsers en e-bikers. De vzw zet zich in voor het stimuleren van het gebruik van de fiets en voor een betere verkeersveiligheid voor de fietser.

De actie van 2020 richt zich vooral tot de manager : e-bike safe to work. Ons project wil bedrijven helpen om hun ecologische voetafdruk te verminderen door in te zetten op een mentaliteitswijziging van de werknemers om zich te verplaatsen. Een bedrijfswagen is vaak onvermijdelijk om klanten te bereiken omwille van de ligging. Het is echter wel mogelijk om de bedrijfswagen s'avonds op het bedrijf te laten en het woon-werkverkeer met de fiets te doen. We bieden bedrijven en werknemers de kans om gedurende de week van de mobiliteit één week het woon-werkverkeer met de fiets uit te testen en de voordelen ervan te ontdekken. De belangrijkste voordelen zijn een bijdrage aan een gezondere leefomgeving door minder uitstoot, leefbare steden en gemeenten door het reduceren van de files, energiebesparing en een betere fysieke en mentale gezondheid.

In 2021 wil de vzw inzetten op verkeersveiligheid namelijk "hoe kunnen we de verplaatsingen met de fiets veiliger maken?

Het stimuleren van mobiliteit en verkeer met elektrische voertuigen.

Om dat de verkeersveiligheid één van onze prioriteiten is gaat een deel van de opbrengst van de acties naar de vzw SAVE ( ouders van verongelukte kinderen).

IN SAMENWERKING MET

MET DANK AAN

Interesse in een partnership? Contacteer ons

Wil je lid worden van de vzw? wil je helpen op het event of als fietsbegeleider?

Contacteer ons